Početna

UNAPRED ISEČENI KOMPLETI ZA ZATAMNJIVANJE STAKALA

Zatamnjivanje stakala je jedan od najboljih i najefektivnijih načina da poboljšate spoljni izgled vašeg automobila u pogledu troškova. Star ili nov, crven ili crn, istrošen ili šik, vaš automobil može da dobije elegantan spoljni izgled posle postavljanja kvalitetne folije za auto stakla.

Visoko kvalitetne auto folije za stakla proizvod su vodećih firmi u industriji - Johson Window Films i Solar Gard. Folije za toniranje stakala za više od 90% svih brendova automobila u svetu.

Neke od prednosti unapred isečenih kompleta folija za zatamnjivanje stakala:

  • Jednostavna ugradnja - Instrukcije za postavljanje folije za auto stakla - zahvaljujući posebnoj izradi, folije mogu da budu skupljene zagrevanjem i postavljene jednostavnije od folija nižeg kvaliteta.
  • Komfor vozača - usled toniranosti automobilskih stakala dolazi do smanjivanja sunčeve toplote i vožnja postaje prijatnija.
  • Pojačana privatnost - kada su tonirana stakla tamnija, vidljvost unutar auta se smanjuje (spolja prema unutra).
  • Zaštita auta - zatamnjena stakla na autu pomažu da enterijer što manje izbledi od sunca.
  • Zaštita kože - sve naše folije za zatamnjivanje auto stakala pružaju UV zaštitu.
  • Zaštita u slučaju saobraćajne nesreće - svaka naša folija za zatamnjivanje stakala pomaže držeći opasne komadiće stakla na mestu u slučaju udarca.
  • Sigurnost - naše folije za toniranje stakala na autu pomažu u slučaju provale i krađe.
Svi naši kompleti unapred isečenih folija za auto stakla su napravljeni tako da idealno odgovaraju prozorima vašeg automobila. U našoj proširenoj bazi podataka imamo više od 1000 uzoraka vozila. Sve je precizno izrađeno, najnovijim generacijama mašina za sečenje folija za toniranje stakala, pod nadzorom naših stručnjaka. Sve unapred isečene folije, visokog kvaliteta, za zatamnjivanje stakla na autu u ponudi su u 5 različitih nijansi, kako bi odgovarale vašem stilu i potrebama - 5%, 20%, 35%, 50% i 70%.

Možete iskoristiti vizualizator sa opcijama za zatamnjivanje stakala, na našoj početnoj stranici, za isprobavanje različitih procenata zatamnjenja.

Ako želite dodatne informacije ili da jednostavno razgovarate o tome, ne oklevajte da nam se javite. Neko od naših stručnjaka za folije za auto stakla je uvek na vezi, kako bi vam pomogao.

Kompleti za zatamnjivanje stakala - serija NR Smoke Plus

Kompleti folija za auto stakla - serija Supreme

Kompleti za toniranje stakala - serija Ray Guard

Kompleti za zatamnjivanje auto stakala - serija Marathon

Alati za ugradnju folije za auto stakla

Folija za auto stakla po metru i u rolni